Priser

Rynkor 1899:-/ml

Läppar, nasolabiala veck
Revolax: 1999:-/ml
Stylage M: 2199:-/ml
Styalge Special Lips: 2299:-/ml

Tear Trough: Teosyal RD II: 2499:-/ml

Haka, näskorrigering, käklinje, kinder:
2099:-/ml

Våra fillersZfill

Refresh

Gelen är gjord av högkoncentrerad hyaluronsyra och glycerin, en naturlig fuktare. Denna biologiskt effektiva hyaluronsyra är berikad med ingredienser som ger huden fukt och ett varaktigt lyft. Den återställer hyaluronsyran som huden naturligt förlorar med tiden. Samtidigt håller glycerinet kvar vatten och återfuktar under ett antal månader. Som ett resultat blir huden uppfräschad och synliga åldringstecken minskas.

Contour

Fillers bestående av korslänkad hyaluronsyra som jämnar ut ytliga till måttliga och mindre djupa ansiktslinjer. Du kan använda Zfill contour² för att betona konturer eller öka volymen på den röda läppvävnaden vilket resulterar i mer harmoniska och attraktiva läppar.

Deep

ZFill deep är perfekt för korrigering av måttliga till djupa linjer och rynkor Det är även idealt för att förbättra ansiktskonturer och volym så som käklinje, haka, kinder och näsa.

Revolax

revolax Sub-q: Med sin avancerade förmåga att skulptera, upprätthålla struktur och hållbarhet rekommenderas den för behandling av djupa rynkor/veck, inklusive nasolabiala linjer, kind, haka & näsa) samt konturer.

REVOLAX ™ Fine: en tunn/högt viskoelaktiskt filler, utformat för behandling av ytliga linjer, inklusive: kråkfötter & glabella.

Revolax Deep: är en tjock och långvarig gel som används för att behandla djupa rynkor och nasolabials veck eller augmentation av  kinderna, hakan och läpparna.Stylage

Stylage special lips + lidocain: är speciellt utformad för att behandla det känsliga läppområdet och ge volym, framhäva konturer eller fylla ut rynkor runt läpparna

Stylage M: är speciellt utformad för att fylla ut medelstora till djupa rynkor. Kan även användas för läppar, nasolabiala veck och sura mungipor

Teosyal RD 2

Teosyal Redensity II är producerad specifikt för områden kring ögonen. 

Huvudingridiensen är densamma som andra fillerprodukter men teosyal sägs vara bättre då strukturen på fillersen ska vara anpassad till vävnaderna under ögat. Den tar inte upp lika mycket vatten och minskar risken för ögonpåsar och komplikation. 


Den innehåller även näringsämnen som antioxidanter och aminosyror som ska gynna vävnaderna under ögat.